1. Lucky Gold

Een sterk en mooi merrieveulen in de populaire palomino kleur. Ze kan zeer goed bewe- gen en beschikt over een zeer mooi gesloten model en is zeer correct is in het beenwerk. Kortom een zeer compleet veulen dat naast een sportcarriere ook nog extra waarde heeft om in de fokkerij ingezet te worden. Dit wordt een makkelijk te rijden pony afgaande op het model en de natuurlijke houding.

Moederlijn:  Moeders vader FS Don’t Worry staat bekend als dé dressuurpony vererver in Duitsland met tal van goedgekeurde zonen waaronder diverse kampioenshengsten, EK pony’s en Bundeschampions. Daarvoor zien we Champion de Luxe die de nodige adel mee brengt. De Palomino kleur zit via Golden Dancer sterk verankerd. Met Dressman I en Going East vinden we nog 2 top dressuurhengsten in de directe generaties

Vader :   QC Mister Gold is een heel aansprekende pony met mooie bouw, goede hals en veel ruggebruik. Hij werd afgelopen voorjaar nog vierde.op de BWP dressuur presentatie hier in Hulsterlo. De afgelopen jaren werd hij steevast goedgekeurd als dekhengst. In mei van dit jaar behaalde hij nog 86% tijdens de hengstenkeuring van de Royal Belgian Palomino. Zijn Vader Mr. Right is een premiehengst en tevens ook nalist van het Bundeschampionat. Mr. Right leverde ook al andere kwaliteitsvolle nakomelingen oa; Movie Star, die het Bundeschampionat op zijn naam wist te schrijven.