13. Toronto

Een mooi en bloedgemaakt zwartbruin hengstveulen met zeer veel expressie en snit. Beweegt mooi gesloten en lichtvoetig met een goed achterbeengebruik, maakt front op de goede manier.

Moederlijn:  Moeder Solitare heeft zelf Intermedaire I dressuur gelopen en gewonnen en werd nadien opgeleid en uitgebracht op niveau Grand Prix. Na haar sportcarriere gaf ze nog 3 nakomelingen die beloftevol lijken voor de toekomst.
Een volle zus van Solitaire bracht de Oldenburgse premiehengst Fuersten Time v. Fuerstenball. Grootmoeder Giselle 2 heeft 2 Grand Prix paarden gegeven en drie gekeurde zonen waaronder Savino, de volle broer van Solitaire. Kortom een moederlijn met veel sport en goede modellen, getuige de goedgekeurde hengsten uit jongere generaties.

Vader :  Vader Toto Junior combineert twee zwarte parels uit de dressuurwereld via zijn vader Totilas en zijn moedersvader Desperados. Beide hengsten waren medaille winnaars op EK’s, WK’s en Olympische spelen. Toto Junior heeft dus alle genetische mogelijkheden.
Deze kwaliteiten zijn ook opgevallen bij Edward Gal en zijn sponsor Glock Stables die niet aarzelde om Toto Junior aan te schaffen. Ondertussen geniet dit jonge talent zijn opleiding op het Glock Horse Performance Center in Nederland. Gedurende het afgelopen winterseizoen demonstreerde Toto Junior diverse malen zijn kunnen tijdens de Nederlands hengsten competitie die hij met overtuigende cijfers won. Toto jr. wordt gezien als een mogelijke opvolger voor zijn vader Totilas in de grote dressuurring.