14. Raimondo

Een royaal ontwikkeld en mooi gelijnd hengstveulen dat sterk en taktmatig beweegt. Een opvallend model als veulen is straks ook een opvallend model onder het zadel. Komt uit de Nederlandse Norma stam, Merrielijn 2, fokfamilie 8

Moederlijn:  Moeder Veronica werd enkel ingezet in de fokkerij maar ze is wel de volle zus van Tebaldi die Grand Prix loopt in Nederland onder Marjolein Bac. Haar eerste veulen loopt momenteel ZZ in Nederland en Duitsland. Haar veulen Dhara (v. Negro) werd meerdere malen regionaal kampioen en werd al tweede in de Corsendonk Cup, één van de BWP aanlegtesten voor jonge dressuurpaarden. Grootmoeder Pirola van het Bloemenhof is ook de moeder van het dressuurpaard Ferrucio (v. Wynton).

Vader :  De jonge hengst Frascino van Fürst Wilhelm werd in 2015 in Oldenburg en Nederland goedgekeurd. Zijn vader wint steeds meer aan belang o.a. ook via zijn opvallende zoon Fürst William die als 3 jarige het bundeschampionat wist te winnen, als 4 jarige het wk voor dekhengsten en nu op de nominatie staat voor het WK jonge dressuurpaarden vanuit Duitsland.
De grootmoeder van Frascino (Wie Musik) is ook de moeder van Desperados van Kristine Broering-Sprehe, één van de succesvolste Grand Prix hengsten van de afgelopen jaren.