14. Stardancer van de Kempenhoeve

Dit hengstveulen van het toekomstpaard van Anky van Grunsven combineert de dressuuraanleg van Guardian met de kracht van Ampère. Via Don Renoir komt de invloed van Donnerhall weer naar voren. Grootmoeder Evita is ook de moeder van Devito van de Kempenhoeve die het goed doet in de sport.

Moederlijn: Moeder van dit veulen is de pas 4 jarige Ampére dochter Ocoucha. Dit is haar 2de veulen. De merrie is nog niet in de sport uitgebracht. Grootmoeder Evita van de Kempenhoeve gaf 10 veulens in 10 fokjaren waaronder de Johnson zoon Devito van de Kempenhoeve. Verder stamt deze familie uit de moederlijn van de volbloedmerrie Swift Miss XX die ook de bekende hengst Kings Bens gegeven heeft en de Nederlandse hengst Withaker die op 1.60 niveau gesprongen heeft.

Vader: Guardian S was in zijn jaargang reservekampioen van het verrichtingsonderzoek in Nederland Hij werd ingeschreven met 84,5 punten en had een cijferlijst met uitsluitend 8-en, 8,5-en en een 9. Hij is sinds oktober vorig jaar mede in eigendom van Sjef Janssen en Anky van Grunsven, die de hengst ook traint. Guardian S heeft een aantal aansprekende veulens laten zien en ook in de dressuurring zeer goede dingen laten zien. Guardian S lijkt over zeer veel aanleg voor het verzamelde werk te beschikken dus er wordt met spanning uitgekeken naar zijn eerste optreden onder Anky van Grusnven.

Hengst – 09/05/2018 – Bruin
Fokker: BVBA De Kempenhoeve

BTW PLICHTIG