15. Paso Doblé de Mars

Een correct en goed ontwikkeld hengstveulen dat sterk en tactmatig beweegt uit een moeder die zelf succesvol was op niveau M10 en tot niveau PSG afgericht is.

Moederlijn: Danica Stell heeft zelf op niveau M10 gepresteerd en was tot op niveau PSG afgericht. Haar eerste veulens zijn allen in Duitsland geprimeerd en de oudste zijn nu als 4 jarige onder het zadel Uit deze klassieke Hannoveraanse moederlijn komen ook de hengsten Dancier (Celle) en Flosserandro

Vader : Quarterback is een hengst met extreme bewegingen zowel in draf als in galop kreeg hij meermaals de hoogste score. zijn lichtvoetige draf én zijn revolutionaire galop, die destijds de maximumscore van 10 kreeg op het Bundeschampionnat. Quarterback werd afgericht tot op lichte tour niveau en werd in 2013 onder Susann Göbel Vice-Landeskampioen in de dressuur in Berlin-Brandenburg. Hij is de vader van talrijke kampioenen en veilingtoppers en hij heeft 57 gekeurde zonen. Hij was de hengst met de meeste nakomelingen op de wereldkampioenschappen jonge paarden in Verden met maar liefst 7 stuks! Ook op het Duits kampioenschap was hij ruim vertegenwoordigd en behaalde Quel Filou de bronzen medaille bij de driejarigen, en Quotenkönig die vierde plaats bij de vijfjarigen. Diverse Quarterback nakomelingen werden voor hoge bedragen verkocht. Ook in België is Quaterback uitgegroeid tot een belangrijke dressuurvererver onder andere via zijn zoon BWP gekeurde zoon Kozinsky van den Dries die ons land vertegenwoordigt op het WK in Verden dit jaar.