19. Picanti van de Nethe

Een van de smaakmakers van deze veiling, een schitterend zwart, luxe merrieveulen, met fijne bewegingen uit een sterke moederlijn. Ze is de halfzus van één van onze veilingtoppers van de vorige editie van FDE International auction

Moederlijn:  Her Highness is ook de moeder van de goedgekeurde hengst van Floret Ass (2011) . Olivia is het vijfde veulen op rij van deze merrie die enkel voor de fokkerij wordt ingezet.

Vader :  De jonge hengst Governor lijkt wat fokkerijfilosofie betreft op zijn halfbroer Toto Junior: de combinatie van top sportgenen in 1 paard. Hier hebben we een Totilas zoon uit de volle zus van Parcival (v. Jazz) van Adelinde Cornelissen. Geen wonder dat deze topamazone graag de africhting van deze kwaliteitsvolle jonge hengst op zich neemt. Na het behalen van de reservetitel tijdens de KWPN hengstenkeuring heeft hij het verrichtingsonderzoek uitmuntend afgesloten met 85,5 punten. In zijn rapportage werd hij geprezen om zijn galoppade, goede achterbeengebruik en instelling.