19. Ritmo de la Noche vd Kempenhoeve

Een edel en mooi gemodelleerd en sympathiek hengstveulen, dat veel van zijn ilustere vader Blue Horse Romanov heeft. Via zijn moeder heeft hij de elegantie van de hoogbenige hengsten Bretton Woods en Stedinger

Moederlijn:  Moeder Gwendoline vd Kempenhoeve haalde zelf als veulen 84 punten op het Belgisch Kampioenschap in Gesves in 2012. Ondertussen is ze succesvol onder het zadel en liep ze vorig jaar nog 76% bij elkaar in een wedstrijd voor 4 jarige paarden. Grootmoeder Bonnita van de Kempenhoeve heeft met succes gelopen in de sport onder Mieke Dries en is ook de moeder van El Negro van de Kempenhoeve. Via Amoureuse van de Kempenhoeve brengt de stempelhengst Weltmeyer nog de nodige souplesse en afdruk in de moederlijn.

Vader :   Blue Hors Romanov is Elite-hengst in Denemarken, de VTV-dressuurhengst in Oldenburg en een uitzonderingshengst in sport en fokkerij. Nadat Blue Hors Romanov in 2009 groots doorbrak met resultaten, die wereldwijd voor furore zorgden, zette hij in 2010 zijn zegereeks voort. Hij bracht kampioensmerries in België en Zuid Duitsland, premiemerries in Denemarken, zijn nakomelingen kwali ceerde zich voor het Deense rijpaardenkampioenschap in Herning 2011 en zijn nakomelingen namen deel aan de nale van de wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden in Verden. Hönnerup’s Driver werd in 2009 wereldkampioen en loopt ondertussen Grand Prix.
Bij het Oldenburger stamboek bracht Romanov in 2009 de reservekampioene bij de merries evenals de nummer 4 en 6 in de kampioenskeuring. Blue Hors Romanov wordt inmiddels gezien als de best presterende Rohdiamant zoon met Hans Peter Minderhoud in de Grand Prix.
Blue Horse Romanov heeft dus niet alleen zelf top gepresteerd maar weet dit ook nog te vererven.