2. Vinnie van het Klavertje

Een zeer mooi en bloedgemaakt hengstveulen dat extra kan draven en zich keer op keer goed presenteert. Een hoofdje waarmee hij uit een glas kan drinken. Daarnaast veel sport in de afstamming en super karakters in zowel de moeder- als de vaderlijn. Alle pony’s uit de stam zijn mooi in de eindmaat.

Moederlijn:  Moeder Rhythmic van de Groenenheuvel is een dochter van de zwarte Bundeschampionat nalist en internationale spring- en dressuurpony Miracolix, die verder bekend staat als vader van internationale springpony’s en de Bundeschampion Magic Corn akes. De moeder van Rhythmic van de Groenenheuvel is een volle zus van topvererver Calyps van de Vondelhoeve. Hermia is ook de moeder van vele goede sportpony’s zowel in het springen als in de dressuur.
De moeder van Hermina, Kantje’s Madonna bracht naast Calipso van de Vondelhoeve nog twee andere gekeurde zonen die beiden succesvol in de sport uitgebracht werden.

Vader :   De jonge hengst Quint Van De Groenheuvel was de kampioen van de hengstenkeuring 2015! In mei van vorig jaar behaalde Quint de titel bestgaande rijpony. Quint behaalde zeer goede cijfers voor zowel zijn exterieur, dressuur en springen. Hiermee onderstreept hij opnieuw zijn uitzonderlijk talent voor zowel dressuur als voor springen. Hij won het algemeen klassement waardoor hij dus ook kampioen was van de reeks 4 en 5 jarigen. In 2017 werd hij al weer provinciaal kampioen bestgaande rijpony. Quint springt dus succesvol op niveau 1 meter maar is ook geselecteerd voor de beloftentrainingen in het jeugdkader dressuur met Laura Petit. Kortom deze jonge hengst heeft alles in zich om in de voetsporen van zijn bekende voorouders te stappen.