21 Qodzillo Van Het Bloemenhof

Qua drafmechaniek een zeer bijzonder veulen, hoogbenig met extra veel actie zowel in het voorbeen als het achterbeen en met de mogelijkheid om snel te schakelen. Qodzillo heeft niet alleen een 2de draf in huis maar ook een derde en een vierde: spectaculair!

Moederlijn: We zien hier een moederlijn met al diverse generaties zeer sportgerichte dressuurpaardenfokkerij. De Jazz merrie Ommarilla de la Fazenda leverde al Decadent vh Bloemenhof (sportnaam Fidelio vh Bloemenhof) V: Fidertanz, ° 2008, die nu Prix Saint Georges loopt in Duitsland. De volle broer van Ommarilla is het Grand Prix paard Tylov die eerst de 2de bezichtiging haalde op de KWPN hengstenkeuring. Ook elite merrie Umarilla v. KRACK C mag vermeld worden met een fokwaarde Dressuur van 128.

Vader: For Romance is vandaag één van de meest gebruikte jonge fokhengsten in Duitsland. Als jonge hengst was For Romance kampioen van de keuring in Oldenburg. Ondertussen heeft hij zich ontpopt tot een veelgevraagde hengst in Oldenburg. Samen met zijn volle broer For Romance II en zijn volle zus Fazina vertegenwoordigt hij als geen ander het moderne mooie Oldenburger dressuurpaard. For Romance beschikt over veel zelfhouding en evenwicht en dit geeft hij ook door aan zijn nakomelingen, getuige Qodzillo Van Het Bloemenhof.

21