24. Gemma

Eén mooi en top bewegend merrieveulen met veel snit, mooi voorbeen in de beweging en een mooie bergop houding. Ze heeft de bewegingskwaliteit van Totilas via haar vader Top Gear en de charme en elegantie van Sandro Hit en Rubinstein.

Moederlijn: Moeder is de nog jonge merrie v. Sandro Hit. Ze stamt uit een bekende Oldenburger moederlijn die via Granada (v. Rubinstein) en Grandezza (v. Grannus) terug gaat op een oude Hannoveraner moederlijn. Uit deze lijn komt ook Sambastein die intermediare loopt met Geena Sturzebecher in de USA. Sam wordt nu klaar gemaakt voor de Grand Prix. Grootmoeder Granada is de volle zus van Grazienna die de moeder is van de gekeurde hengst Danates (v. Diamond Hit). Donates werd in de USA “ hengst van het jaar” Verder in de stam komen we weer bij internationaal springbloed via Grandezza die de moeder is van Lexus (Guido Klatte)

Vader :   Top Gear was de reservekampioen van de Oldenburger hengstenkeuring 2014. Nadien was hij succesvol in zijn 30-dagentest in Schlieckau, die Top Gear met voortreffelijke cijfers, waaronder 10,0 voor karakter en 9,75 van de testruiter, in de kopgroep van de test voltooide. De nakomelingen uit de eerste jaargang werden veelvuldig geprimeerd.
Vader Totilas moeten we u niet meer voorstellen. Hij was tweevoudig Europees kampioen 2009 in Windsor, won drie gouden medailles bij de Wereldruiterspelen 2010 in Lexington en stelde meerdere wereldrecords.
Top Gear is één van de jonge zonen van Totilas die een kans krijgen in de fokkerij en met het bloed van Donnerhall van moederszijde heeft hij vele troeven in handen.