3. Stanley van het Kolisbos.

Nog zo’n edel hengstveulen dat niet mooier getekend kan worden. Heeft zeer veel bewegingskwaliteiten in zijn afstamming en dat komt perfect tot uiting in dit veulen. Niet alleen de draf maar ook de stap en de galop zijn goed. Mensen die naast kwaliteit ook nog dat ietsje extra willen komen aan hun trekken met dit hengstveulen van Farrel.

Moederlijn: Grootmoeder Panterra liep zelf 1.20m Springen en M dressuur. Ze is ook de moeder van
• Bella-Donna v. Camus (1.20 SPR / M dressuur. Deze merrie bracht

o Il Kanto (Warkant vh Gestelhof ) ZZ dressuur op 6 jarige leeftijd, daarna verkocht naar Japan waar hij St Georges loopt

o Pyros vh Kolisbos (Thunder vd Zuuthoeve ) als veulen verkocht op de veiling naar Zweden

o Romina vh Kolisbos (Glamourdale) winnares jaarlingen dressuur BWP prijskamp

  • Cassanova vh Kolisbos (Saros vh Gestelhof) ZZ dressuur.
  • Good Guess vh Kolisbos (Krack C), de moeder van

o Marieke vh Kolisbos (Special Agent Amour) vice kampioen bij de 4 en 5 jarige dressuurpaarden Nationale competitie

• Indeed vh Kolisbos (United x Latano) Z1 dressuur

Vader: Farrell kende na zijn goedkeuring een klein oponthoud door een griffelbeenfractuur maar met de 35-dagentest in het najaar van 2015 zette hij een geweldig goed resultaat neer met 856,5 punten, waaronder een 9 voor draf en een 9,5 voor rittigkeit.
Farrell presenteerde in de herfst van 2017 zijn eerste zonen op de hengstenkeuringen. In Hannover, Oldenburg en Westfalen werd hij vertegenwoordigd door 5 zonen, die allen werden goedgekeurd. Van Farrell werden alle vijf tweejarige dochters geselecteerd voor de finale van de Nationale Eliteshow van het Deens Warmbloed in Vilhelmsborg. Alle vijf waren allemaal bijzonder uniform in type en daarmee maakte Farrell een bijzonder positieve indruk. Farrell lijkt in de voetsporen van zijn vader Fürstenball te kunnen treden met zijn opvallende verervingskracht.

Hengst – 16/04/2018 – Zwartbruin
Fokker: Stefan Foets