4. Que’belle de Tamise

Een zeer sterk en groot-ramig merieveulen dat zich aandient als een “op en top sportpaard” en daarnaast een top-stam vertegenwoordigt. Moeder Fabelle is internationaal succesvol op lichte tour niveau en moeder van de gekeurde hengst Nocito de Muze

Moederlijn: Moeder is de 172cm grote zwarte merrie Fabelle die na haar successen bij de jonge paarden en op niveau M10 ondertussen gestart wordt in de middentour, en verder klaargemaakt wordt voor de Grand Prix, met Kara Bosman. Fabelle is een dochter van Cibelle die een volle zus is van de goedgekeurde hengs Agha Kahn. Fabelle is ook al moeder van Katharina (v. Florestan), kampioen bij de 4 jarige dressuurpaarden en van Nocito de Muze v. Jazz, goedgekeure hengst en winnaar op de aanlegtest in Sint Niklaas in 2015. Verder is dit de moederlijn van de wereldtopspringpaarden Tabelle (Jos Lansink) en London (Gerco Schröder)

Vader: Vader Toto Junior combineert twee zwarte parels uit de dressuurwereld via zijn vader Totilas en zijn moedersvader Desperados. Beide hengsten waren medaille winnaars op EK’s, WK’s en Olympische spelen. Toto Junior heeft dus alle genetische mogelijkheden. Deze kwaliteiten zijn ook opgevallen bij Edward Gal en zijn sponsor Glock Stables die niet aarzelde om Toto Junior aan te schaffen. Ondertussen geniet dit jonge talent zijn opleiding op het Glock Horse Performance Center in Nederland. Gedurende het afgelopen winterseizoen demonstreerde Toto Junior diverse malen zijn kunnen tijdens de Nederlands hengsten competitie die hij met overtuigende cijfers won.

4