4. Rianta vd Kempenhoeve

Een mooi en bloedgemaakt merrieveulen dat zich op de selectiedagen spectaclair liet zien. Een mooi hoofdje, mooi model en fantastisch draven. Kortom één van de pareltjes van onze collectie van 2017. Mooier kan je ze niet tekenen.

Moederlijn:  De moederlijn van Rianta van de Kempenhoeve is opgebouwd met louter topverervers op gebied van beweging en dressuur want achter overgrootmoeder Donna Donata zitten nog Donnerhall en Akzent II. London Swing is een rechtstreekse zoon van Londonderry. Moeder Fatamorgana van de kempenhoeve was onlangs nog 4de op het nationaal LRV kampioenschap van de 6 jarige dressuurpaarden, na eerdere overwinningen in die klasse. Ook voorgaande jaren was Fatamorgana succesvol in de sport. Ook andere nakomelingen uit deze stam waren al succesvol in de sport.

Vader :   De Kampioen van de KWPN hengstenkeuring Indian Rock is een royaal ontwikkelde hengst met zeer veel uitstraling en een heel mooi dressuurmodel. Dat model heeft hij onder meer van zijn vader Apache. Indian Rock wordt bestempelt als een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling.
De moeder van Indian Rock Crisjena werd als 3 jarige kampioen van Nederland.
Deze Crisjena kreeg bij de IBOP een 7 voor de stap, 8,5 voor de draf, 9,5 voor de galop en een 8,5 voor de aanleg als dressuurpaard. Indian Rock vererft zich goed wat we zeker bij dit veulen kunnen terug zien.