7. Kadinsky van de Burggrave

Een mooi hengstveulen dat correct gebouwd is en zeer lichtvoetig kan bewegen. Lijkt veel aanleg te hebben voor het hogere werk en maakt veel houding in de beweging.

Moederlijn: Kandinsky’s moeder, Gaomi E&M komt uit een bewezen sportstam. Het is een merrie met een enorm bewegingsmechanisme en ook het typische Krack-voorbeen is aanwezig. De goedgekeurde dekhengst Chequille Z ( v. Caretano) is Gaomi’s halfbroer en loopt grand prix dressuur onder Emma Hindle. Verder gaat de lijn verder op Holsteiner-hengsten: Lavall II, Latino, Calypso I.Gaomi vererft haar kwaliteiten goed, haar oudste nakomeling, Kokoschka van de Burggrave, behaalde vorig jaar zilver op het BK bij de 5-jarige alsook brons op het Nationaal SBB LRV Kampioenschap Jonge Paarden.

Vader: Avanti tekent als vader van Kandinsky. Hij heeft zelf gepresteerd op Intermediair I-niveau. Hij beschikt over een zeer aangenaam en werkbaar karakter en is daardoor de ideale combinatie met het via de moeder aanwezige Krack C bloed. Grootvader Rubiquil liep zelf op Grand Prix niveau en is ook vader van enkele tientallen grand prix-geklasseerde paarden.

7