Tahiti Van De Nethe

De Totilas zoon Governor die zelf bij de jonge dressuurpaarden top presteert komt hier met een waardevolle dochter uit de prestatiestam van Baruch (Grand Prix ) en Wonder (PSG /Inter I).

Moederlijn: Een moederlijn met meer dan voldoende sport bij de directe verwanten. Ze stamt zelf af van de Grand Prix hengst Bordeaux en ze is de halfzus van BARUCH (v: Painted Black) die Grand Prix Prix loopt en van KYARA ELITE/IBOP(D-OC). Grootmoeder Vanessa liep zelf ook PSG / Inter I en ze is de halfzus van WONDER(v: Gribaldi)) die ook PSG/INTER I liep. Ook opvallend is dat in de verdere generaties sterke dressuurverervers opduiken zoals Loutano, Aktion en Flemmingh.

Vader: De hengst Governor lijkt wat fokkerijfilosofie wat op zijn halfbroer Toto Junior: de combinatie van top sportgenen in 1 paard. Hier hebben we een Totilas zoon uit de volle zus van Parcival (v. Jazz) van Adelinde Cornelissen. Geen wonder dat deze topamazone graag de africhting van deze kwaliteitsvolle jonge hengst op zich neemt. Na het behalen van de reservetitel tijdens de KWPN hengstenkeuring heeft hij het verrichtingsonderzoek uitmuntend afgesloten met 85,5 punten. In zijn rapportage werd hij geprezen om zijn galoppade, goede achterbeengebruik en instelling. Governor doet het sindsdien ook uitstekend in de sport. Hij was al twee maal bij Nederlandse delegatie op het WK voor jonge dressuurpaarden en beƫindigde die telkens met een zeer goed resultaat

Merrie – 09/02/2019 – Bruin
Fokker: NV De Nethe