Tesla Van Het Klaverhof

Tesla van het Klaverhof is een langgelijn modern veulen dat goed in het dressuurmodel staat en opvallend lichtvoetig beweegt. Het is een modern type met veel front en veel souplesse. Ze komt uit een sterke moederlijn die garant staat voor sport prestaties.

Moederlijn: Charis komt uit de fokkerij van Luc Wens en was zelf succesvol op de BWP prijskampen en jonge paardencompetities net als haar kinderen, nadien is ze succesvol ingezet in de fokkerij.
Lucky Lady v. Bon Bravour was Nationaal kampioen en dagkampioen BWP, Macha v. Bon Bravour werd het jaar nadien reservekampioen. Nymeia v. Dream Boy won als 4 en 5j bijna alle deelgenomen selectiewedstrijden SBB competitie jonge paarden. Tijdens de finaleproef waren ze respectievelijk 2de en 5de. Orpheus v. Charmeur won als 4j de Emmerscup en was steeds vooraan geplaatst in de jonge paardencompetities. Samen met Jan Liebrechts maakt hij deel uit van het BWP dressuurkader. Quality vh Klaverhof v. Furstenball won tijdens de Natonale Presentatiedag in St. Niklaas de reeks 2j merries. Grootmoeder Galocreis gaf verschilllende succesvolle sportpaarden:
• Jonas v. Farao de Guldenboom: Nat. GP dressuur onder Bert Rutten
• Mozart v. Lucky One: Nat. dressuur in Frankrijk met Bugeaud Olivier
• Victoria v. Havidoff: Internationaal GP dressuur onder Imke Bartels en Nicole Smith
• Fucas v. Econoom: GP dressuur met Jacques-Henri Menard
• Jasper v. Saygon: Internationaal springpaard

Vader: Special Marking Krack vh Klaverhof v. Sezuan is een 4j beloftevolle hengst in opleiding en een zoon van drievoudig Wereldkampioen Sezuan! Hij werd in 2014, 2015 en 2016 kampioen op het WK jonge dressuurpaarden in Verden. Momenteel loopt hij succesvol Internationaal Lichte Tour en wordt voorbereid op het allerhoogste niveau onder Patrik Kittel.

Merrie – 22/04/2019 – Bruin
Fokker: Peter Van Rompay