Treasure Van De Keihill

Een zeer mooi merrieveulen in de populaire koffievoskleur uit de halfzus van de tophengst Vivaldi. Waardevolle genen met Belissimo M,  Donnerhall,  Jazz,  Ulft, …  die via deze moederlijn (Nomana stam) samenkomen in dit veulen.  

Moederlijn: Treasure van de Keihill komt uit een van de beste stammen van Nederland; de wijd vertakte Nomana stam, dikwijls te herkennen aan het achtervoegsel Utopia. Deze stam die al 100 jaar geregisterd staat heeft tal van gekeurde hengsten en sportpaarden geleverd.  Wellicht de bekendste in de dressuurwereld is Vivaldi die ondertussen in Nederland en Duitsland een eigen hengstenlijn weet op te bouwen. Moeder Geena- Utopia is een nog jonge merrie (2011) waarvan de oudste nakomelingen nu 4 jaar worden. Grootmoeder Renate-Utopia (1998) is een zeer vruchtbare merrie die naast Vivaldi nog 16 andere nakomelingen heeft gegeven waaronder diverse sportpaarden en keuringspaarden. De moeder is als jonge merrie direct in de fokkerij ingezet.

Vader: Gunner KS is een moderne hoogbenige zoon van Belissimo M die in Nederland goed werk gedaan heeft in de fokkerij. Hij was succesvol in de hengstencompetitie en de jonge paarden competities en haalde een 7de plaats op het WK in Ermelo in 2017. Inmiddels heeft Gunner zijn eerste successen behaald in Duitsland met o.a. een overwinning op niveau PSG met bijna 72%.

Grootvader Belissimo M is vandaag wel de populairste vertegenwoordiger van de lijn van Bolero.  Zijn talrijke nakomelingen staan bekend voor hun intelligentie en “rittigkeit”

Merrie – 01/05/2019 – Koffievos
Fokker: Peter Bakkers, Keihill Stables