Trebel Van Den Bruël

Een fantastisch hengstveulen dat alles mee heeft: formaat, uitstraling, correct fundament, een top exterierur met een opvallend mooie bovenlijn, veel front en dan nog eens extra bewegen. Daarbovenop komt hij uit een goede en sterke moederlijn. Special Agent Amour brengt het formaat bij de kwaliteiten van de legende Donnerhall in de moederlijn. We schrijven het niet dikwijls maar dit is een kandidaat voor de hengstopfok.

Moederlijn: Moeder Ma-Donna van den Bruël heeft niet in de sport gelopen maar is direct ingezet voor de fokkerij. Ze is de zus van verschillend succesvolle sportpaarden die allen met een goed veterinair rapport verkocht werden. Gezonde paarden die het werk aan kunnen. Haar zus J’Adore van den Bruël loopt op PSG niveau.

Vader: Picasso van den Bruël is een nog jonge hengst die met zijn eerste jaargang direct weet te scoren. Hij vererft consequent een mooi hoofd en lange lijnen. Zijn veulens vallen op door hun formaat en vooral ook hun atletisch vermogen. Het zijn veulens die niet alleen zeer goed kunnen draven maar ook nog eens extra stappen en galopperen. De moeder van Picassso is Esthee Fravanca die ook de moeder is van Miss Dior van den Bruël.
Grootvader Blue Horse Zack heeft ondertussen bewezen met de beste van de wereld mee te kunnen op Grand Prix niveau door o.a. de Wereldbeker in Den Bosch te winnen in 2019. We verwachten hem zeker nog terug op het aankomende EK in Rotterdam en in Tokio voor de Olympische Spelen in 2020.

Hengst – 29/03/2019 – Vos
Fokker: Blova Invest