WILDCARD: D’Accord SHN

Een mooi en correct gemodelleerd merrieveulen in de zeer gewilde koffievos kleur die doet denken aan overgrootvader Donnerhall. Een veulen met een goede stap, veel balans in beweging en een fijne gedragen draf en galop.

Dit veulen won de BWP keuring van de Leiestreek en werd er ook premieveulen

Moederlijn: De moeder van dit veulen is de De Niro dochter De Niroletta. Als jonge merrie liep zij een uitstekende merrietest. Ze liep in Duitsland M dressuur en werd de laatste jaren ingezet in de fokkerij. De grootmoeder is de vruchtbare elite-merrie Adiella (v. Rohdiamant) die 15 veulens gegeven heeft waarvan er verschillende geprimeerd werden. Via de hannoveraners Artwig en Wettstreit komen we terug bij een oorspronkelijk Westfaalse moederlijn.

Vader: De jonge hengst Feinrich is een rechstreekse zoon van stempelhengst Füst Heinrich uit de moeder van For Romance I en II en Fazine. Dit maakt deze hengst al aantrekkelijk voor de fokkerij. Feinrich was de kampioen van de Mecklenburger hengstenkeuring 2015. De 14-dagentest heeft hij in 2016 in Schlieckau in de kopgroep voltooid. Zijn vader Fürst Heinrich was kampioen van de 30-dagentest, Oldenburger Hauptprämienkampioen 2002 en wereldkampioen van de 5-jarige dressuurpaarden 2003. Hij bracht meer dan 50 gekeurde zonen als ook 100 Staatprämien- dochters. Met Van the Man en Fürstenball bracht hij tweemaal de kampioen van de Oldenburger hengstenkeuring. De moeder van Feinrich, de Elite-merrie Gesina, bracht met For Romance I en II nog 2 goedgekeurde zonen, alsook hun volle zus Fasine, de Oldenburger kampioensmerrie, Bundeskampioene en de PSI-prijstopper. Midden juni 2018 won Feinrich nog een selectiewedstrijd voor het Bundeschampionat onder het zadel van Isabell Freese.

Merrie – 07/06/2018 – Bruin
Fokker: Nicolas Neirinck – BTW Plichtig